Star Wars: Squadrons dezvaluit si se lanseaza in Octombrie - Cerinte de sistem Jocuri PC, Stiri, Trailere, Lansari jocuri

marți, iunie 16, 2020

Star Wars: Squadrons dezvaluit si se lanseaza in Octombrie

Star Wars: Squadrons dezvaluit si se lanseaza in Octombrie

Prima aparitie a jocului Star Wars: Squadrons si are lansarea in Octombrie


Star Wars: Squadrons produs de Motive Studios a fost anuntat si va avea data de lansare pe 2 Octombrie 2020 pe platformele PlayStation 4, Xbox One si PC prin Origin, Steam si Epic Games. In Star Wars: Squadrons, jucatorii vor fi piloti emblematici din flotele imperiale si din Noua Republica.

Star Wars: Squadrons detalii despre multiplayer


Jucatorii vor avea parte de 2 moduri de lupte spatiale 5v5 multiplayer. Fleet Battles cu scopul de a distruge flagship-ul echipelor adverse in timp ce lucreaza cu escadrilul lor pentru a invinge cat mai multi adversari in Dogfights. In timpul jocului vei castiga arme, motoare si scuturi pentru a-ti putea sa-ti modifici starfighter-ul pentru a se potrivi stilului tau, in timp ce produsele cosmetice iti vor modifica aspectul pilotului, cabina de pilotaj si exteriorul navei.

Star Wars: Squadrons detalii single player


Star Wars: Squadrons va prezenta, de asemenea, o poveste single player in care sunt prezente evenimente in urma bataliei de la Endor, cand Alianta Rebela a distrus cu succes Death Star II. De-a lungul povestii, jucatorii vor afla ce inseamna sa fii pilot, in timp ce se lupta din perspectivele a doi piloti personalizabili, unul care serveste in eroica escadrila de avangarda din Noua Republica, in timp ce celalalt lupta pentru temutul Escadron Titan al Imperiului Galactic. Povestea autentica prezinta o distributie diversa de personaje originale, precum si cateva cameo cunoscute din galaxia Star Wars.


7 Imagini din Star Wars: Squadrons

[SURSA]

Distribuie prietenilor